Malin och Lovisa

Back to school

Tjo! :)
Jag kom hem från Budapest sent igår kväll. Pappa hämtade mig, Andrea och Robin. När vi lämnat dem var pappa och jag tvungna att hämta Sara som kom hem från Ullbergstrofén i Göteborg. Världens roligaste simtävling.
Hur som helst så var vi på en gudstjänst sista dagen och sjöng. Prästen hade en jättelång predikan som var jättetråkig eftersom den var på ungerska och man inte förstod någonting. Psalmerna gick inte häller jättebra att sjunga med i... De hade vitt vin i stället för rött vin, och allting var ganska annorlunda men jaja det var rätt intressant att se hur det gick till. Vi har gjort massa saker under dagarna var där och jag har ju skrivit lite medan jag var där så jag orkar inte skriva om alla dagar. Hur som helst köpte jag en väska, en "I <3 Budapest" -tröja, tre nagellack, "nailpearls", en ring, en fickspegel och en nyckelring till Sara. Tror det var allt.
Idag var jag tillbaka i skolan och det gick rätt okej. Dock var det ju inte speciellt kul. Eller jo att träffa kompisarna var ju kul!
Sen har jag haft simträning idag. Det är ryggsimsväcka men som tur är hade Micke slängt in lite andra grejer i passet också. Andrea tränade med oss idag för hennes simgrupp hade ställt in sin träning. Det var trevligt!
Imorgon kommer lite släktingar för de ska på min konfirmation på lördag. Fast jag har simträning också så jag kommer inte träffa dem jättemycket just imorgon. På onsdag ska vi till Kolmården och jag får ta med en kompis. Jag har frågat Andrea men hon har inte svarat på sms:et än. Hoppas hon kan annars frågar jag någon annan.
Nu kollar jag på Harry Potter och hemligheternas kammare så nu har jag skrivit klart inlägget.

/Malin

26 april 2013
Tjooo people. ;) Nejmen alltså, hej. Idag var det skoolish. Malin dissar mig och är i Ungern (ifall du missat det)... På matten berättade Aja att det kanske skulle bli strejk på måndag och att vi var tvugna att ta med egen mat då. :/ Hon sa också att klassens plan till Malta var bokat!!!! ♥♥♥ :D Me gusta.
Sen hände det inte så mycket roligt men jag gick på pianot idag. Har inte gjort det på typ... jättelänge. Trodde att tredje världskriget skulle bryta ut, minst. Men det gjorde det inte oh vi bestämde att jag skulle komma om tre veckor och spela igen för att hon skulle vara ledig.
På "gympan" hade vi prov. :S Inte kul. Det var bar typ 4 frågor men ändå. Gick väl ok, men ingen gillar ju prov. Annars har det inte hänt något på hela dagen. Hoppas Malin har haft roligare. :P Jaa. Nöjd nu Malin? NO HAAR JAK SKRIVET, JETEDOKTIGT. :)
Kramar,
Lovisa ♥
Friday

Hello people!
Today we have been at "House of terror". It was really amazing and pretty terrible! Well I think I'm gonna stop write in english now.
Tjaa det var en trevlig förmiddag. Vi åt på en italiensk restaurang på lunchen. Lite fail när vi är i Ungern men det var gott. Nu sitter jag, Andrea och Louise på balkongen och har det trevligt. De sitter i skuggan och jag i solen.
I eftermiddag ska vi kolla på statyer eller vad det nu var, och sen ska vi till ett termalbad. Kommer bli grymt!!!
Bye bye! ^^