Malin och Lovisa

Back to school

Tjo! :)
Jag kom hem från Budapest sent igår kväll. Pappa hämtade mig, Andrea och Robin. När vi lämnat dem var pappa och jag tvungna att hämta Sara som kom hem från Ullbergstrofén i Göteborg. Världens roligaste simtävling.
Hur som helst så var vi på en gudstjänst sista dagen och sjöng. Prästen hade en jättelång predikan som var jättetråkig eftersom den var på ungerska och man inte förstod någonting. Psalmerna gick inte häller jättebra att sjunga med i... De hade vitt vin i stället för rött vin, och allting var ganska annorlunda men jaja det var rätt intressant att se hur det gick till. Vi har gjort massa saker under dagarna var där och jag har ju skrivit lite medan jag var där så jag orkar inte skriva om alla dagar. Hur som helst köpte jag en väska, en "I <3 Budapest" -tröja, tre nagellack, "nailpearls", en ring, en fickspegel och en nyckelring till Sara. Tror det var allt.
Idag var jag tillbaka i skolan och det gick rätt okej. Dock var det ju inte speciellt kul. Eller jo att träffa kompisarna var ju kul!
Sen har jag haft simträning idag. Det är ryggsimsväcka men som tur är hade Micke slängt in lite andra grejer i passet också. Andrea tränade med oss idag för hennes simgrupp hade ställt in sin träning. Det var trevligt!
Imorgon kommer lite släktingar för de ska på min konfirmation på lördag. Fast jag har simträning också så jag kommer inte träffa dem jättemycket just imorgon. På onsdag ska vi till Kolmården och jag får ta med en kompis. Jag har frågat Andrea men hon har inte svarat på sms:et än. Hoppas hon kan annars frågar jag någon annan.
Nu kollar jag på Harry Potter och hemligheternas kammare så nu har jag skrivit klart inlägget.

/Malin